100% custom made Service & quality 100% Comfort
100% custom made
Service & Quality
100% Comfort

100% custom made Service & quality 100% Comfort
100% custom made
Service & quality
100% Comfort

Authentic

154.00

 • Filter of your choice; “flat damping”
 • Custom made for optimal wearing comfort
 • Delivery 10-15 working days (urgent delivery possible)
 • Suitable for long-term & daily use
 • Anti-allergic coating
 • Free change of filters & controls
 • Includes handy storage case
 • Flexible silicone material

How does it work?

Make an online appointment

Easily make an appointment online. We plan a total of 20 minutes for the complete appointment.

Taking the impressions

At the appoinment we will provide you with all the advice that you need. Then it's up to you which set of earplugs you choose.

We create your set of custom earplugs

When they are finished, you will get informed.

Shipping and receiving

The earplugs will be shipped to your home or company. You can also make an appointment to pick them up (with inspection and instructions)

Oordoppen op maat voor muziek: ervaar het authentieke geluid met Audinc

Als muziekliefhebber, muzikant of dj wil je je gehoor beschermen zonder in te leveren op de geluidskwaliteit. Daar hebben we bij Audinc dé oplossing voor: oordoppen op maat voor muziek.

Onze Authentic oordoppen zorgen voor een gelijkmatige demping dankzij het geavanceerde membraanfilter. Hierdoor ervaar je minimale vervorming en blijft de muziek natuurlijk klinken. Bovendien heb je keuze uit maar liefst 5 verschillende filters, met een demping variërend van 9 dB tot maar liefst 28 dB.

Maak eenvoudig een afspraak via onze online agenda bij een van onze servicelocaties en geniet van het beste geluid tijdens feesten, festivals en concerten.

Bescherm je gehoor met oordoppen op maat voor muziek

Gehoorbeschadiging door harde muziek is een veelvoorkomend probleem, maar met de juiste gehoorbescherming kun je dit voorkomen. De Authentic oordoppen op maat voor muziek van Audinc zorgen voor een optimale bescherming en passen perfect, waardoor ze geschikt zijn voor langdurig gebruik tijdens concerten, festivals en andere muziekevenementen.

In vergelijking met onze Custom Music oordoppen, die een buisfilter hebben, bieden de Authentic oordoppen een superieure geluidservaring. Het buisfilter in de Custom Music dempt de hoge tonen meer, waardoor de muziek doffer en vervormd kan klinken.

De Authentic oordoppen zijn daarom de perfecte keuze voor muziekliefhebbers en muzikanten die op zoek zijn naar een natuurlijke demping zonder concessies te doen als het om de geluidskwaliteit gaat.Wacht niet langer en zorg voor de beste gehoorbescherming zonder in te leveren op de muziekbeleving.

Maak online een afspraak bij een van onze servicelocaties en laat Authentic oordoppen aanmeten, zodat je optimaal kunt genieten van elk feest en concert. Bescherm je gehoor en ervaar het authentieke geluid met Audinc’s beste oordoppen op maat voor muziek.

Delivery

high-quality case

USAGE INSTRUCTIONS & CLEANING BRUSH

Free customization of filters and controls

What our customers say about us!

Make an appointment

Easily make an appointment at one of our locations

Make an appointment
for impressions

Simply make an appointment for an appointment at one of our locations.
© Copyright Audinc 2024
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop