100% custom made Service & quality 100% Comfort
100% custom made
Service & Quality
100% Comfort

100% custom made Service & quality 100% Comfort
100% custom made
Service & quality
100% Comfort

Bluetooth Ears Work

249.00

 • Bluetooth® 4.0
 • 6+ uur draadloos afspelen met een volle accu
 • Levering 10-15 werkdagen (spoedlevering mogelijk)
 • Probleemloze draadloze verbinding
 • Opladen via micro usb
 • Op maat gemaakt voor optimaal draagcomfort
 • Geschikt voor langdurig & dagelijks gebruik
 • Inclusief handige opberg etui

How does it work?

Make an appointment

After accepting the quotation, we will schedule an appointment to take the impressions.

Taking the impressions

We come to your location for checks, noise measurements and taking the impressions.

Creating the earplugs

We use the prints to make a unique set of earplugs for each employee.

Delivery

We will personally deliver the created earplugs, including instructions and final inspection. It's also possible to receive them by mail.

Delivery

High-quality packaging

Fabric bag for easy transport

Interchangeable filter for protection against earwax; User information

Bluetooth otoplastieken: de ultieme oordoppen voor op het werk

Het gehoor van je medewerkers is een kostbaar goed en dat wil je zo goed mogelijk beschermen. Lawaai op het werk kan op de lange termijn leiden tot gehoorverlies en andere gezondheidsproblemen. Daarom biedt Audinc je de perfecte oplossing: onze Bluetooth otoplastieken. Deze oordoppen voor op het werk zorgen voor optimale gehoorbescherming en zijn voorzien van een geïntegreerde Bluetooth-functie, zodat je medewerkers altijd en overal met elkaar verbonden blijven.

Onze otoplastieken zijn gemaakt van flexibel siliconen, waardoor je medewerkers profiteren van een perfecte pasvorm en maximaal draagcomfort. Zelfs bij langdurig en dagelijks gebruik. Daarnaast stelt de Bluetooth-functionaliteit je medewerkers in staat om veilig met collega’s te communiceren en naar muziek te luisteren, zonder het gehoor in gevaar te brengen.

Waarom kiezen voor Bluetooth oordoppen op het werk?

De voordelen van onze Bluetooth otoplastieken zijn talrijk. Allereerst beschermen ze de oren van je medewerkers uitstekend tegen harde geluiden in lawaaierige omgevingen. Denk aan bouwplaatsen, fabrieken of luchthavens. Daarnaast zorgt de Bluetooth-functionaliteit ervoor dat je medewerkers handsfree kunnen bellen en muziek luisteren zonder het omgevingsgeluid te versterken.

De Bluetooth oordoppen voor op het werk zijn op te laden via een meegeleverde micro-usb. Eenmaal vol, kunnen je medewerkers er ruim 6 uur draadloos mee afspelen.

Voor het aanmeten van de oordoppen bij je medewerkers komen we graag bij je op locatie langs. Vervolgens gaan we ze op onze productielocatie voor je medewerkers op maat maken. Als de oordoppen klaar zijn, komen we ze ook graag op locatie uitleveren. Dan controleren we meteen even of de otoplastieken helemaal goed zitten.

Investeer in de gezondheid en veiligheid van je medewerkers met onze Bluetooth otoplastieken. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe we je kunnen helpen. Bescherm het gehoor van je medewerkers met de beste oordoppen voor op het werk en zorg voor een veiligere en productievere werkomgeving.

What our customers say about us!

Questions?

We are here for you.
© Copyright Audinc 2024
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop